Close

-->
Betöltés...

Rendezvényeink

Audi Aréna Győr
2024.06.06.

EDDA koncert

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győr az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat. Június 6-án az Audi Aréna színpadán az EDDA, aki idén ünnepli 50. évfordulóját. Elhozza a legnagyobb slágereket, mint például a: A kör, Elhagyom a várost, Éjjel érkezem, Háromszor, Száguldás, Szélvihar, Kölyköd voltam, Minden sarkon, A Hűtlen, Érzés, stb… A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Jegyvásárlás
palutcaifiuk
Audi Aréna Győr
2024.06.07.

KOWALSKY MEG A VEGA koncert

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győr a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat. Június 7-én az Audi Aréna színpadán a KOWALSKY MEG A VEGA zenekar. Elhozza a legnagyobb slágereket, mint például a: Mit mondjak még, Varázsszavak, Hála Veled, Mint egy jel, Tombold ki, Egy világon át, Tizenötmillióból egy, Mindenem, Amire születik slágereket. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Jegyvásárlás
palutcaifiuk
Audi Aréna Győr
2024.06.08.

Mága Zoltán - Jubileumi koncert

2024. június 8-án egy igazán különleges programmal várjuk az akusztikus zene kedvelőit az Audi Arénába! Mága Zoltán Érdemes Művész ötvenedik születésnapja alkalmából egy ötvenállomásos koncertsorozattal készül, melynek célja nem csak a felhőtlen szórakozás lesz, hiszen a hegedűművész azt a rendkívüli felajánlást tette, hogy a koncert bevételéből támogatja a hátrányos helyzetű és nevelőotthonban élő gyerekeket. A turné tematikáját a Liszt Ferenc-díjas és Prima Primissima díjas hegedűvirtuóz megkapó története és közel négy évtizedes művészi pályája adja. Megtudhatjuk, hogyan jutott el egy szegény zenészcsaládból odáig, hogy királyoknak, pápáknak, elnököknek játsszon. Legyél te is részese ennek a különleges zenei élménynek!

Jegyvásárlás
palutcaifiuk